Stäng

Föreläsning med Eric Thyrell

Föreläsning med Eric Thyrell

Med temat Våga tänka stort.

MER ÄN BARA EN ROLIG INSPIRATIONSFÖRELÄSNING!

Plats:Moraparken lilla salen 18:30

Köp biljetter
Eric Thyrell bjuder på det bästa han samlat på sig under sina 12 år som en av Sveriges mest anlitade talare. Inspirerande historier varvas med beprövade och konkreta verktyg för att du som privatperson, eller företag direkt efter föreläsningen ska kunna skapa positiva förändringar i vardagen.

Detta är den perfekta inspirationsföreläsningen för dig/er som står inför en ​utmaning, målsättning eller förändring.  Vi lever i en värld som förändras och utvecklas i en rasande takt.
Uttryck som: "Om vi gör det vi alltid gjort, kommer vi få samma resultat vi alltid fått" stämmer inte längre. I en kraftigt ökad konkurrens på affärs och arbetsmarknaden måste vi våga tänka nytt,
​tänka större och vara mer öppna för förändring. Förändringar kräver nya sätt att tänka och agera, hur kommer vi ur gamla tanke och beteendemönster och hur hanterar vi de rädslor som ofta är förknippade med förändring och utmaningar?
Den här föreläsningen ger dig verktyg, inspiration och några av de svar, som kan tända gnistan och få dig och ditt företag att brinna igen!